Waterline sailing, team zeilen, zeiltocht, zeilles, teambuilding, teamontwikkeling ,sportief teamuitje, zeiltrip, uitwaaien, zeiluitje, teamuitje, bedrijfsuitje
 
Waterline - sailing
 
Teambuilding - de Motor

Een geolied team is een sterke motor!

Ajax is niet staat de tweede plaats te halen in de eredivisie. Hoe kan dat? Er is toch kwaliteit genoeg aan boord bij Ajax? De samenwerking en de onderlinge stimulans ontbrak. In de sport herkent iedereen de noodzaak als team te opereren om succesvol te zijn. In de werkende wereld is hiervoor ten onrechte vaak minder aandacht.

Er wordt vaak veel energie gestoken in het zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek. Werving, selectie en begeleiding van het individu. Op die plek werken veel mensen samen in teams. Aan de samenwerking binnen die teams besteedt men vreemd genoeg minder aandacht. Teams lijken voor veel mensen wat ongrijpbaarder, teambuilding vindt men wat vager. Terwijl juist in het effectief samenwerken als team het verschil zit tussen succes en gewoon het werk doen.


Aandacht geven aan de effectiviteit van teams hoeft niet vaag te zijn of veel tijd te kosten. Het kan gestructureerd, in korte tijd is veel rendement te behalen. Waterline-coaching biedt verschillende opties om het rendement van uw team onder de loep te nemen en stappen voorwaarts te zetten.

TB_info.html
TB_theorie.html